Cooperare

Cum sa devii partenerul nostru.

Pasul 1. Contactati-ne

Studiati toate informatiile de pe site-ul nostru si contactati-ne. Va vom raspunde in termen de 48 de ore si va vom propune o intalnire. Puteti folosi formularul rapid de mai jos sau contactati-ne telefonic la +48 (32) 780-22-10

Pasul 2. Intalnirea

Intalnirea va fi dedicata discutiei detaliate despre termenii de afaceri si despre dispozitivele TachoTerminal. Cu toate acestea, cel mai important scop al intalnirii este de a ne cunoaste asteptarile reciproce si a potentialului. Intalnirea va fi informala, dar vom incearca sa folosim timpul nostru comun intr-un mod rezonabil.

Pasul 3. Training gratuit

Dupa semnarea acordurilor necesare pentru a incepe cooperarea de afaceri, veti primi un training gratuit pentru a deveni un partener TachoTerminal autorizat. Veti obtine cunostinte practice cu privire la functionarea dispozitivele noastre si veti fi capabil sa raspundeti la intrebarile frecvente.

Fomco Prodimpex SRL
Str. Principala nr 801/E
547185, Cristesti
Mures
ROMANIA
www.fomco.ro
office: +40 265 318 008
mobile: +40 725 530 277
info@fomco.ro

Lista de producatorii de software si parteneri IT

Opiniile partenerilor nostri

„TachoTerminal GPRS este un dispozitiv unic in intreaga Uniune Europeana. Acesta permite companiilor de transport sa planifice si sa controleze efectiv timpul de lucru al soferilor. Si, in consecinta, evita plata penalitatilor si a amenzilor! „

João Ferreira, Seepmode (Portugalia)

„TachoTerminal este o revolutie pe piata IT pentru transporturi. Agentiile de control de transport sunt surprinsi de potentialul acestor dispozitive.”

Sylwia Mielnik, Infolab (Polonia)

„Este logic sa cunoasca intreaga linie de produse TachoTerminal. Aceste dispozitive sunt excelente si stabile.”

Rafael Kanitzki, Hanover (Germania)

©2020 Copyright - TACHOLAB sp. z o.o.